На Хмельниччині поліцейські-спецпризначенці провели для старшокласників інтерактивний урок із захисту Вітчизни

Працівники роти поліції особливого призначення ГУНП в Хмельницькій області провели незвичайний інтерактивний урок із захисту Вітчизни для старшокласників — підлітки отримали змогу відчути себе справжніми бійцями і навіть позмагатися зі спецпризначенцями у командній грі.

На Хмельниччині поліцейські-спецпризначенці провели для старшокласників інтерактивний урок із захисту Вітчизни


Хлопців та дівчат, які незабаром полишать стіни навчального закладу і уже визначаються з майбутньою професією, познайомили з роботою поліцейських, показали технічне оснащення та озброєння, яке використовують у роботі правоохоронці, розповіли про навчальні заклади системи МВС та умови вступу до них.


Директор Хмельницької гімназії №1 Святослав Ратушняк вважає, що запропонована працівниками поліції форма військово-патріотичного уроку є найбільш цікавою для 16-17 річних підлітків. Адже діти змогли на власні очі побачити озброєння, про яке їм розповідають на уроках із захисту Вітчизни, поспілкуватися з бойовими офіцерами.



Правоохоронці також провели школярам майстер-клас із збирання та розбирання автомата, а на завершення зіграли з ними у командну військово-спортивну гру «Лазертаг» (лазерний бій).



Заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області Валентин Білянський зазначив:

— Ми дали змогу старшокласникам поспілкуватися зі спецпризначенцями, відчути себе справжніми захисниками. І, можливо, хтось з них в майбутньому прийде на службу в поліцію.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии