На базі поліцейського кінологічного центру в Хмельницькому навчалися працівники кримінально-виконавчої служби з усієї України

З метою підвищення кваліфікації та обміну досвідом до кінологічного центру Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області завітали працівники Державної кримінально-виконавчої служби з усієї України.

На базі поліцейського кінологічного центру в Хмельницькому навчалися працівники кримінально-виконавчої служби з усієї України


У рамках співпраці Хмельницького центру підвищення кваліфікації персоналу ДКВС та кінологічного центру поліції Хмельницької області до правоохоронців завітали кінологи-ДКВСники з усієї України, які наразі проходять навчання у Хмельницькому.



Колеги з кримінально-виконавчої служби прослухали ознайомчу лекцію фахівців кінологічного центру, познайомились з навчальною та матеріально-технічною базою, а також побачили, як поліцейські в парі з чотирилапими напарниками працюють над виявленням заборонених речовин, затриманням втікачів та злочинців, захистом правоохоронців тощо.



— Дуже цікаво поспостерігати за роботою колег з поліції, — говорить Юрій Новіков, старший інспектор-кінолог Первомайської виправної колонії № 117. — Так одразу бачиш свої власні плюси та недопрацювання в роботі.



Варто зазначити, що між двома центрами укладено договір про співпрацю, тож подібні спільні навчання та обмін досвідом відбувається регулярно.
Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии