Київські правоохоронці розшукують безвісти зниклу дівчину

Поліція просить допомогти розшукати Шептицьку Софію Вікторівну, 2003 року народження. Дівчина пішла з дому та до теперішнього часу місце її знаходження не відоме.

До Печерського управління поліції із заявою про зникнення 15-річної киянки звернувся її батько. Чоловік повідомив про те, що 10 лютого донька пішла з дому на вулиці Бастіонна та до теперішнього часу не повернулася.

Київські правоохоронці розшукують безвісти зниклу дівчину


Правоохоронці опитала родичів та знайомих дівчини, перевірили медичні заклади та поспілкувалися із адміністрацією та учнями школи, в якій вона навчається. Востаннє її бачили поблизу метро «Контрактова площа».

Прикмети зниклої: зріст 175 см, худорлявої тілобудови, волосся чорного кольору, стрижка каре. На кісті лівої руки татуювання у вигляді напису «No Love».

Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, у рамках якого проводять всі необхідні заходи для пошуку дівчини, однак їх зусилля поки не увінчалися успіхом.

Тож звертаємося до всіх небайдужих громадян, які бачили зниклу та можуть допомогти у встановленні її місцяперебування, із проханням надати будь-яку інформацію, що допоможе у пошуках. Повідомити інформацію можна за номерами 102 або чергової частини Печерського управління поліції: (044)280-70-42, (044) 280-61-18.

Відділ комунікації поліції Києва

Оксана Тищенко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии