У Шостці працівники поліції охорони розшукали 11-річного хлопчика

Зі слів матері, яка звернулася до правоохоронців, дитина пішла на вулицю гратися і вже кілька годин не повертається. Поліцейські охорони розшукали хлопчину неподалік місця його проживання.

Інформацію про розшук 11-річного місцевого хлопчика чергові наряди поліції Шостки отримали від оператора спецлінію «102» близько 21:30. Зі слів матері, дитина, що має вади здоров‘я, пішла гратися на вулицю і вже кілька годин не повертається додому. На розшук малого були зорієнтовані всі наряди поліції. Правоохоронці, розділивши місто на сектори, розпочали інтенсивні пошуки, які ускладнювалися обмеженою видимістю через нічний час доби. Мама дитини приєдналася до однієї з груп працівників райвідділу, що відпрацювували прилеглий район проживання родини.

Знайшли ж малого «мандрівника» наряд реагування поліції охорони. Зайшовши в один з магазинів, вони побачили хлопчика, зовнішність якого відповідала прикметам розшукуваного. У малого запитали ім‘я, і коли впевнились, що він саме той, кого шукають, хлопця відразу доправили до райвідділу, де на нього вже очікувала мати.

У Шостці працівники поліції охорони розшукали 11-річного хлопчика
Управління поліції охорони

в Сумській області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии