Оперативники столичної поліції затримали групу крадіїв

Правопорушники викрали 140 метрів телефонного кабелю. Під час спроби втечі їх затримали працівники поліції.

Під час відпрацювання території Солом‘янського району співробітники оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку спільно з оперативниками територіального відділу поліції помітили чотирьох чоловіків, які на вулиці Донця складали в автівку телефонний кабель.

Оперативники столичної поліції затримали групу крадіїв


Правоохоронці мали інформацію про скоєння крадіжок кабелів на території району, тому негайно затримали зловмисників та викликали слідчо-оперативну групу територіального управління.


Під час вчинення кримінальних правопорушень фігуранти використовували автомобілі, у яких правоохоронці виявили робочий одяг та 140 метрів телефонного кабелю урядового зв’язку.



Чоловіків затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисники – мешканці Одеської області, 1978, 1988, 1991, 2000 років народження, які тимчасово проживають у столиці та ніде не працюють.



Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі. Також перевіряється причетність затриманих до вчинення аналогічних злочинів на території міста.



Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии