У Шевченківському районі столиці оперативники затримали зловмисника, який обікрав кафе

Чоловік викрав майно із приміщення закладу на суму близько 40 тисяч гривень. Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Після отримання інформації щодо скоєного правопорушення, працівники карного розшуку провели комплекс оперативних заходів з метою встановлення та затримання підозрюваного.

У Шевченківському районі столиці оперативники затримали зловмисника, який обікрав кафе


Як розповів заступник начальника відділу кримінальної поліції Шевченківського управління поліції Андрій Кічук, правоохоронці швидко «вирахували» злодія:

«Ми затримали підозрюваного за крадіжку із закладу харчування у ході реалізації оперативної інформації. Також встановили, що зловмисник проник до приміщення шляхом віджиму дверей, після чого він викрав звідти планшети та набір інструментів. Ми його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».



Затриманий – це мешканець столиці, 1979 року народження, раніше судимий за скоєння аналогічних злочинів. Правоохоронці вилучили у чоловіка речові докази, сума збитку становить близько 40 тисяч гривень.

«За даним фактом слідчими розпочато кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру, йому загрожує до шести років позбавлення волі», - додав правоохоронець.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии