Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який у лісопарковій зоні робив «закладки»

Поліцейські вилучили та направили на експертизу 29 згортків із речовиною рослинного походження. За незаконну діяльність затриманому загрожує до восьми років ув’язнення.

[/b]

Чоловіка, у якого виявили згортки з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс, зупини патрульні на вулиці Крайній у Деснянському районі столиці. Як розповів тимчасово виконувач обов’язків начальника Деснянського управління поліції Юрій Герасименко, для документування злочину на місце виїхала слідчо-оперативна група:

«Поліцейські вилучили у фігуранта 29 згортків та мобільний телефон. Заборонену речовину направили на проведення експертного дослідження. Зловмисник зізнався, що за фінансову винагороду мав зробити «закладки» у визначених місцях. 34-річного уродженця Донецької області затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».
За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі.
Наразі правоохоронці перевіряють достовірність показів затриманого, а також походження наркотиків.

[b]Відділ комунікації поліції Києва


Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии