Столичні правоохоронці з’ясовують обставини бійки на вулиці Польовій

Поліція негайно втрутилася у ситуацію та припинила порушення громадського порядку. Задля встановлення причин інциденту до територіального управління поліції доставлено одинадцять осіб.

Сьогодні близько 11:00 до поліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення про бійку біля гуртожитку на вулиці Польовій.

За викликом негайно виїхали екіпажі патрульної поліції. На місці події поліцейські встановили: у гуртожитку представники виконавчої служби на підставі рішення суду проводили виконавчі дії. Згідно договору до цих дій залучалися представники приватної охоронної структури. Між громадянами та приватними охоронцями виникла штовханина з бійкою. У ситуацію негайно втрутилися правоохоронці та припинили протиправні дії.
Для з’ясування об’єктивних обставин цієї події до Солом’янського управління поліції доставлено 11 осіб. Після проведення перевірки їх діям буде надана правова оцінка. Інформація про потерпілих наразі уточнюється.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Солом’янського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці продовжують стежити за порядком на місці події і закликають усі сторони конфлікту вирішувати спірні питання лише у рамках правового поля.

Відділ комунікації поліції Києва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии