На Дніпропетровщині оперативники внутрішньої безпеки викрили поліцейського у збуті набоїв

Сержанта поліції затримали у відділенні поштового зв’язку під час відправлення ним чергової партії патронів.

На Дніпропетровщині оперативники внутрішньої безпеки викрили поліцейського у збуті набоїв


У вересні 2019 року Дніпропетровським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки було одержано інформацію про причетність співробітника Павлоградського відділу поліції до збуту набоїв.



За цим фактом слідчими Синельниківського відділу поліції ГУНП у Дніпропетровській області, під процесуальним керівництвом Синельниківської місцевої прокуратури, було розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.



Правоохоронці задокументували кілька епізодів некоконної діяльності поліцейського. За цей час правопорушник продав 350 патронів. Покупців він підшуковував через мережу Інтернет, замовлення клієнтові відправляв поштовим зв’язком.

34-річного сержанта поліції затримали бійці КОРДу, працівники внутрішньої безпеки НПУ, Управління карного розшуку та слідчі поліції Дніпропетровщини. Затримання відбулося у поштовому відділенні в момент відправлення правопорушником чергової бандеролі – 7 упаковок набоїв у кількості 350 штук. Наразі предмет злочину вилучено.


Під час проведення санкціонованих обшуків за адресами, пов'язаними з фігурантом, було вилучено ще 30 набоїв калібру 5,45 мм до зброї, дозволу на яку у поліцейського нема. Крім того, вилучено 3 кг армійського пороху. Тривають подальші слідчі дії, готується оголошення підозри.


За вчинене затриманому загрожує позбавлення волі на строк до семи років.

Нагадаємо, що на Кіровоградщині оголошено про підозру чоловікові, який намагався підкупити поліцейського.
Департамент внутрішньої безпеки

Національної поліції України

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии