Столичні поліцейські затримали підозрюваного за розбійний напад на киянина

У такий спосіб сп’янілий хлопець вирішив помститись чоловіку, який штовхнув його приятельку. За це йому загрожує до семи років позбавлення волі.

До правоохоронців надійшло повідомлення від чоловіка про те, що на Оболонському проспекті на нього напали двоє невідомих та відібрали мобільний телефон і гроші.

На вказану адресу відразу направили поліцейські екіпажі. Завдяки наданому детальному опису та оперативним діям співробітників поліції, підозрюваних у нападі швидко затримали на сусідній вулиці.

Столичні поліцейські затримали підозрюваного за розбійний напад на киянина


Ними виявились 21-річний хлопець та його неповнолітня подруга. Вони розповіли, що під час їх відпочинку дівчині здалось, що потерпілий її зачепив рукою, тож парубок напідпитку вирішив «покарати» кривдника. Він дістав ніж та, пригрозивши ним, забрав у чоловіка його мобільний телефон і понад 650 гривень.



Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили про підозру у вчиненні злочину.



Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии