Судові розбірки щодо Шулявської розв'язки тривають: список підозрюваних "корупціонерів" розширився

Судові розбірки щодо Шулявської розв'язки тривають: список підозрюваних "корупціонерів" розширився

Вже котрий місяць поспіль, із початку будівельних робіт на Шулявському шляхопроводі, водії та пасажири вимушені шукати об’їзні шляхи та годинами простоювати у пробках. Обіцяне завершення першої черги будівництва до кінця 2019 року, схоже, так і здійсниться. Та повільний темп робіт має, напевно єдиний, плюс – ініціативна група киян продовжує виборювати в суді право на проведення належного конкурсу більш вдалих проектів та доведення незаконності затвердженого "чотирилисника". Підсумки боротьби були підведені на тематичній прес-конференції. Деталі з'ясовували Знай.ua.

З 600 млн заактовано всього 50: на що витрачена решта?
Наразі виповнився рік з моменту початку судової "боротьби" київських громадських активістів із представниками діючої міської влади – позов був поданий 12 вересня 2018 року.
" Ми в юридичній площині боремося за скасування низки актів, які були прийняті з порушеннями, включаючи дозвіл на будівельні роботи. Вартість даного проекту поступово перебільшить 1, 2 млрд замість заявлених спочатку 600 млн. По суті нам зараз пропонують таке саме планувальне рішення, як і було, тільки з нових матеріалів. До того ж, з виданих авансом 600 млн, було заактовано лише 50 – тож куди витрачалась решта?", – зазначає транспортний інженер, автор альтернативного проекту трирівневої розв’язки з реверсним розподільчим кільцем Віктор Петрук. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии