Співробітники чергової частини поліції Києва завершили тренінги із реагування на повідомлення дітей

У дводенних курсах брали участь 68 правоохоронців, які отримали сертифікати про завершення навчання.

Нагадаємо, що нещодавно оператори 102 пройшли тренінги, на яких навчались інноваційним методикам спілкування з неповнолітніми.
Співробітники чергової частини поліції Києва завершили тренінги із реагування на повідомлення дітей


Вчора 68 співробітників столичної поліції, серед яких оператори служби 102 та диспетчери, які займаються координацією нарядів, пройшли дводенні навчальні тренінги. Їх тематикою були особливості телефонного спілкування з дітьми різних вікових категорій, які постраждали від насильства, булінгу та жорстокого поводження.



Оператор служби 102 Головного управління Національної поліції у м. Києві Юлія Ботікова розповіла, що на тренінгах навчили спілкуванню з дітьми, які звертаються на спецлінію 102 з повідомленнями про правопорушення або інші кризові ситуації:

«На курсах ми отримали нові знання, що допоможуть нам у подальшій роботі. Також ми моделювали різноманітні ситуації, аби навчитись знаходити правильний підхід до дітей. Дякую керівництву Національної поліції та офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні за отримані корисні навички на тренінгах».



Менеджер проектів Програми «Безпека людини» Координатора проектів ОБСЄ в Україні Тетяна Медун зазначила, що такі тренінги проводяться не вперше, а співпраця з Департаментом організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування НПУ триває вже четвертий рік.



Курси проходили за підтримки офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні, а до проведення занять залучались експерти ГО «Ла Страда-Україна» Катерина Бороздіна та Інна Колісник.


Головний інспектор відділу організації реагування та служби «102» Департаменту організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування НПУ Сергій Кузімович розповів, що після обговорення експерти відпрацювали з учасниками тренінгу механізм розуміння особливостей телефонного спілкування з дітьми різного віку.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии