Поліцейські Києва проводять профілактичні бесіди у навчальних закладах

Ювенальні інспектори, дільничні офіцери та поліцейські офіцери громади пояснюють вчителям, як краще порозумітись з дітьми та виявити у них тривожні фактори у поведінці. У разі необхідності пропонують допомогу психолога чи соціального працівника.

Зустрічі з вчителями проходять у формі бесіди. Правоохоронці розповідають їм, що важливо слідкувати за поведінкою дітей та помічати різкі зміни їх настрою, а у випадку виявлення у дитини пригніченого стану, звернутись за допомогою до психолога, соціального працівника чи поліцейського.

Поліцейські Києва проводять профілактичні бесіди у навчальних закладах


Іноді у дитини виникають труднощі з порозумінням у сім’ї чи з однолітками, тож у цій ситуації потрібно вчасно відреагувати, аби уникнути негативних наслідків та можливих ризиків самоушкоджень. Важливо знайти контакт з дитиною та спробувати зрозуміти причину такої поведінки.


Аби діти отримували позитивні емоції та хороший настрій, правоохоронці радять батькам активно проводити з ними час, не дозволяти довго користуватись мережею Інтернет та перевіряти, які веб-сторінки відвідує дитина. Для педагогів поліцейські рекомендують організовувати для учнів спортивні розваги та ігри, які викликатимуть у дітей зацікавленість та сприятимуть у налагодженні довірливих відносин з вчителями.




Відділ комунікації поліції Києва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии